Om os

Globalt perspektiv med tyske rødder
medac er en global medicinalvirksomhed, der blev grundlagt i 1970 i Hamborg, Tyskland, som stadig er basen for virksomhedens drift i dag. Vi er specialiseret i udvikling, fremstilling og markedsføring af lægemidler til behandling af kræft og autoimmune sygdomme. Vores produkter er hovedsageligt udviklet og fremstillet i Tyskland og bruges i dag i mere end 90 lande.

Hver person har et unikt behov
Det er ofte patienter med alvorlige og ikke sjældent kroniske sygdomme, der får ordineret vores medicin. Vi er stolte af at kunne tilbyde flere forskellige behandlingsmuligheder, som gør det muligt for sundhedspersonalet at tilpasse behandlingen til hver enkelt patient. Alle mennesker er unikke og har personlige behov og ønsker i deres sygdom.

Udvikling af et nyt lægemiddel eller forbedring af etablerede behandlingsmuligheder
I mere end 50 år har medac bidraget til medicinsk udvikling og forskning. Vores engagement har udviklet sig yderligere i de senere år, og vi fortsætter med at investere både i forskning, kliniske forsøg og farmaceutisk udvikling af nye præparatformer.

Innovation for os betyder, at vi ønsker at gøre tingene bedre og smartere end i dag. Det sker i både små og store trin, hvilket betyder, at vi kører projekter med det mål at udvikle helt nye, banebrydende produkter, men at vi også investerer i at videreudvikle og forbedre gennemprøvede og etablerede lægemidler.

Læs mere mer om medac

Om medac

Læs mere om medac Nordics

Om medac nordics